Wijzigingen

Wijzigen of Afmelden

Als je wilt stoppen bij Viola dien je voor 30 mei je afmelding door te geven via onderstaand formulier. Afmelden bij je leider of trainer is niet voldoende!

2 + 2 =

Als je nog niet helemaal wilt stoppen kun je ook rustend lid worden. Dit houdt in dat je 3 wedstrijden per jaar mag invallen.

Ook kun je kiezen om verenigingslid te worden. Je bent dan nog wel verbonden aan Viola maar mag geen wedstrijden meer spelen. Je kunt hiervoor kiezen als je bijvoorbeeld nog wel vrijwilliger wilt blijven.

Een andere optie is om lid te worden van de club van 50. Dit is een club waarvan iedereen lid kan worden die Viola een warm hart toedraagt. Klik hier voor meer informatie.

Adres/Contactgegevens wijzigen

Voor wijzigingen in adres- of contactgegevens kun je het gehele jaar mailen naar de ledenadministratie (suzannevlug@gmail.com). Vermeld hierbij altijd naam en geboortedatum