Beste leden van de Club van 50,

Ook dit jaar gaat de Club van 50 weer een V.I.P-tent plaatsen bij een thuiswedstrijd van Viola-1. Dit gaat gebeuren op zondagmiddag 15 oktober a.s. als Elshout bij Viola op bezoek komt.
Wij nodigen jou en je partner graag uit om deze V.I.P.-tent deze middag vanaf 14.00u tot 18.00u te bezoeken. Omdat we jullie ook wat te eten en te drinken aan willen bieden, vragen wij een klein bijdrage; die bedraagt slechts € 10,- voor jou als lid van de Club van 50 en € 5,- voor je partner. Wat bieden wij jullie aan voor dit bedrag:
* Ontvangst in de V.I.P.-tent met koffie en thee met wat lekkers
* “Overdekt en met goed zicht” bekijken van de wedstrijd
* Gratis drank tot 18.00 uur
* Muziek in de tent
* Voldoende te eten om gedurende deze middag de hongerige magen te vullen.

Indien het weer het noodzakelijk maakt, zullen wij zorgen dat de tent verwarmd zal zijn. Wij benadrukken dat de V.I.P-tent uitsluitend toegankelijk is voor de leden van de Club van 50 met hun partners.
Vooraf opgeven is voor deze middag niet noodzakelijk. Kom gezellig naar de tent en betalen bij binnenkomst aan één van de bestuursleden van de Club van 50.

Wij hopen (net als vorige jaren) weer op een grote opkomst in de V.I.P.-tent.

Zie jullie verschijnen op 15 oktober om een top middag te beleven.

Bestuur Club van 50 v.v. Viola
Peter van Bergen, Joep van Hoek, Jan-Willem Horevoorts, Rob de Jong en Sjef Weijtmans