Regeling douchen na trainen .

Wij kunnen niet wachten om met het seizoen 2020-2021 te starten. We hebben er zin in en hopelijk jij ook.

Helaas zal dit door het Corona-virus anders gaan dan de voorgaande jaren. We hebben een aantal voorlopige beslissingen genomen, waarvan we hopen dat je ze begrijpt en opvolgt. Deze maatregelen gaan in zodra de douches/kleedkamers vrijgegeven worden i.v.m. de legionella-besmetting. Tot die tijd mag je niet in de kleedkamers.
* Iedereen komt al omgekleed en in sportkleding naar de accommodatie
* Junioren t/m JO17 kunnen voorlopig (tot nader bericht) na trainingen NIET douchen op de accommodatie
* Dames kunnen na de training om 21.30 uur douchen in de kleedkamers 1 – 2 en 3. Tassen kunnen tijdens de training in het tassenrek. Waardevolle spullen gaan mee naar het trainingsveld.
* Lagere senioren-elftallen kunnen na de training om 21.00 uur douchen in kleedkamers 6 – 7 en 8. Wellicht een overweging om iets eerder te beginnen met de training, zodat iedereen uiterlijk 21.30 uur klaar is met douchen.

Tassen kunnen tijdens de training in het tassenrek. Waardevolle spullen gaan mee naar het trainingsveld.
* Selectiespelers kunnen na de training om 21.30 uur douchen in kleedkamers 6 – 7 en 8. Tassen kunnen tijdens de training in het tassenrek. Waardevolle spullen gaan mee naar het trainingsveld.

Er kunnen 3 personen tegelijk douchen en 3 personen wachten in  de kleedkamer. Alle andere spelers wachten óf buiten óf in de kantine.

Wij hebben de uitdrukkelijke vraag aan iedereen om zo kort mogelijk te douchen en dus zo snel mogelijk te wisselen. Wij gaan ervan uit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid hierin neemt en wij verwachten van leiders en trainers dat zij  toezien dat de regels nageleefd worden.

Je zult begrijpen dat dit voor ons ook uitproberen is. Dit lijkt ons de meest verantwoordelijke oplossing en mocht het helaas niet lukken, dan zullen de kleedkamers alsnog gesloten worden.

Wat betreft de kantine gelden de landelijke regels :
* Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1 ½ meter afstand
* Volg de aangegeven looprichting
* Gebruik de desinfectiemiddelen die bij de ingang staan
* Zowel binnen als buiten altijd gaan zitten
* Bij klachten : blijf thuis

We zullen extra ruimte creëren door het plaatsen van een tent, en ook daar geldt : alleen zitplaatsen.

We hopen op jullie begrip en medewerking. En vooral : blijf gezond!
Bestuur V.V. Viola