In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen sloot Viola een succesvolle dag in stijl af. Na de behaalde kampioenschappen van Viola 3 en Viola VR1 trakteerde de vaandeldragers uit Alphen het publiek op een ruime 7-1 overwinning.

Al snel werd het zondag duidelijk dat de Alphenaren een maatje te groot bleken voor Oisterwijk. Het was Viola dat vanaf het begin veelvuldig de aanval zocht. Het duurde echter even voordat het veldoverwicht in de score werd uitgedrukt. Halverwege de eerste helft speelde Martijn Stabel zich knap vrij in het zestienmetergebied, waarna hij afrondde in de verre hoek (1-0). Een minuut of tien later verdubbelde Tim de Jong de voorsprong door een voorzet met zijn hoofd over de doelman heen in het doel te werken. Korte tijd later werd onder andere de paal nog geraakt door Viola, maar de stand bij rust bleef 2-0.

Na de thee veranderde er weinig aan het spelbeeld. Dit leverde Viola tien minuten na rust, via opnieuw Martijn een derde treffer op. Pas nadat Martijn zijn hattrick een kwartier voor tijd voltooide met een inzet in de linkerbenedenhoek was het verzet van de gasten definitief gebroken. Viola liep daardoor in de slotfase via treffers van achtereenvolgens Sjors van den Broek, Tim de Jong en Tim Oomen verder weg naar een 7-0 voorsprong. Pas in de absolute slotfase redde de komend seizoen fuserende gasten uit Oisterwijk de spreekwoordelijke eer, door de eindstand uit een vrije trap te bepalen op 7-1. Het deed niks af aan de mooie seizoens-afsluiter van Viola, welke nog tot in de late uurtjes werd gevierd.

Opstelling: Sander van Hees, Brian Bijlsma, Roel Philipsen, Gijs Boers, Brent van Tilborg (55e min. Bart Laurijssen), Martijn Stabel, Remco Meeuwsen (65e min. Sander Verschueren), Michiel van Os, Tim de Jong, Tim Oomen, Justin Meeuwsen (60e min. Sjors van den Broek).