Bedankt en welkom bij de club!

Je aanmelding is succesvol ontvangen. Lees onderstaande informatie goed door, het bevat belangrijke informatie voor een goede start bij Viola. Deze informatie wordt je ook nogmaals per email toegestuurd.

INFORMATIE:
Op de website van Viola vind je een uitgebreide informatiefolder met hierin alles wat je moet weten als je begint met voetballen.
Klik hier om de informatiefolder te openen.

VOETBAL.NL  APP
Om alles van je nieuwe team in de gaten te houden kun je de voetbal.nl app downloaden. Hier staan alle wedstrijdgegevens in en ook kun je hier een aantal van je eigen gegevens aanpassen. Als je ouder dan 13 jaar bent, heb je een spelerspas nodig. Via de app dien je een pasfoto t uploaden om je spelerspas volledig te maken. Ben je jonger dan 16 jaar, dan moeten je ouders de app voor je beheren. lees hier meer over hoe de voetbal.nl app werkt , https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/9000111897

IN WELK TEAM KOM IK?
Je aanmelding wordt eerst door de ledenadministratie in het systeem gezet. Daarna wordt het door gestuurd naar de technische commissie (TC). Zij gaan je indelen afhankelijk van je leeftijd en van je eventuele voorkeur. Wij proberen met alle wensen rekening te houden maar kunnen niets garanderen. Je ontvangt zo snel mogelijk een mail van de TC met informatie over je nieuwe team.

Wij wensen je een hele fijne tijd bij v.v Viola en veel voetbalplezier!