Als blijk van waardering richting alle sponsoren organiseerde VV Viola afgelopen vrijdagavond weer een, inmiddels traditionele sponsoravond voor al haar sponsoren. Ditmaal waren we te gast bij Restaurant De Belhamel in Alphen. Net zoals tijdens eerdere edities had de sponsorcommissie van Viola ook ditmaal weer een mooi en gevarieerd programma in elkaar gezet.

Als aftrap was voormalig algemeen directeur van onder andere NAC Breda, Justin Goetzee te gast om zijn brede ervaringen uit het bedrijfsleven met ons te delen middels een inspirerend verhaal over sport, leiderschap en ondernemen. Nadat de drank inmiddels rijkelijk vloeide voerden de lokale gasten Maaike Stevens en Boukje van Dongen een sterk stukje lokaal cabaret op, waarna er nog voldoende ruimte was voor een gezellig samenzijn tot in de late uurtjes met op de achtergrond onder andere live zang van Yasmin Elshout. Zodoende kan wederom worden teruggekeken op een geslaagde sponsoravond.

Bent u nog geen sponsor en wilt u ook uw steentje bijdragen aan VV Viola, neem dan contact op met sponsorcommissie@vvviola.nl en vraag naar de mogelijkheden.